Video z vývoje Middle-earth: Shadow of War představuje jednoho z výrazných skřetů
Middle-earth: Shadow of War Novinka Video z vývoje Middle-earth: Shadow of War představuje jednoho z výrazných skřetů

Video z vývoje Middle-earth: Shadow of War představuje jednoho z výrazných skřetů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Skřeta jménem The Agonizer dabuje herec Kumail Nanjiani.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že mezi dabéry Middle-earth: Shadow of War je i poměrně známý herec Kumail Nanjiani, kterého můžete znát hlavně ze seriálu Sillicon Valley. Na Comic-Conu v San Diegu jsme se dozvěděli, že Nanjiani dabuje jednoho ze skřetů, a nyní se na něj můžeme podívat díky novému videu.

Seznamte se se skřetem známým jako The Agonizer, který je popisován jako typ, který se snaží vyzařovat sebejistotu, i když je v jádru pěkně nejistý. Také je očividně pěkně ukecaný, přičemž zjevně nejdřív mluví a až pak (možná) myslí, takže se často snaží opravovat. Možná právě z toho plyne jeho nejistota.

Názory na Nanjianiho výkon se zatím poměrně různý. Podle některých by mohlo jít o dalšího Ratbaga, což byl oblíbený skřet v Middle-earth: Shadow of Mordor. Podle jiných Nanjiani přehrává a The Agonizer zní až příliš jako člověk a ne jako skřet. Na základě jednoho videa je ale těžké soudit výsledek. Nanjiani přitom není v oblasti herního dabingu až takový nováček, slyšet jste ho mohli už v roli salarianského ředitele Tanna v Mass Effectu: Andromeda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama