Novinka Videosrovnání Switch a PS5 verzí Immortals: Fenyx Rising

Videosrovnání Switch a PS5 verzí Immortals: Fenyx Rising

Martin Zavřel

Martin Zavřel

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Stylizovaná grafika této hry rozhodně sluší i konzoli Nintenda.

Reklama

Magazín Nintendo Life přinesl video, srovnávající hru Immortals: Fenyx Rising na konzoli Nintendo Switch (v dokovaném režimu) a na konzoli PS5. Jak můžete sami vidět z tohoto videa v záhlaví článku, stylizovaná grafika rozhodně sluší i starší konzoli, ostatně lze do jisté míry prohlásit, že se hra svým vzhledem inspirovala kromě jiného právě u titulu Zelda: Breath of the Wild z této platformy. PS5 verze samozřejmě nabízí vyšší rozlišení nebo lepší nasvícení, ale na Nintendu hra vypadá a hlavně běží také skvěle.

Podívat se můžete také na dalších 10 minut z hraní verze pro Switch:

Ve hře se vydáme na pouť skrz mýty antického Řecka v roli hrdiny nebo hrdinky jménem Fenyx (volba pohlaví i vzhledu postavy je na vás). Celková struktura hry citelně připomene předchozí hru jejích tvůrců (Assassin´s Creed: Odyssey) zatímco estetika a některé mechaniky zase vyvolávají vzpomínky na již zmíněnou Zeldu. Ačkoliv hra může působit poněkud pohádkově až "dětsky", šmrnc jí dodává kromě jiného výrazný styl humoru, dodávaný především dvojicí vypravěčů, neustále komentujících vaše hraní.

V redakci již hru nějakou dobu hrajeme a recenzi vám přineseme brzy.

Videosrovnání Switch a PS5 verzí Immortals: Fenyx Rising

Hra vychází s českými titulky ve čtvrtek 3. prosince a objednat si ji můžete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama