Vigor od Bohemia Interactive vychází ve verzi 1.0
Vigor Novinka Vigor od Bohemia Interactive vychází ve verzi 1.0

Vigor od Bohemia Interactive vychází ve verzi 1.0

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Xbox Xbox One

Hra je i nadále free-to-play exkluzivitou pro Xbox One, na níž láká i dvojice nových trailerů.

Reklama

Studio Bohemia Interactive momentálně připravuje nebo podporuje hned několik titulů a jedním z těch aktuálně výraznějších je nepochybně Vigor, free-to-play multiplayerová střílečka zasazená do válkou zasaženého Norska. Vigor vzniká jakožto exkluzivita pro Xbox One a dosud byl k dostání v rámci programu Xbox Game Preview. Nyní však vychází finální verze, přičemž opuštění Game Preview a vydání aktualizace s označením Rise, která hru povyšuje na verzi 1.0, doplňuje dvojice trailerů.

Oficiální tisková zpráva říká o vydání verze 1.0 následující:

Verze Vigor 1.0: Rise byla odhalena před malou chvílí během Gamescom Inside Xbox Show v německém Kolíně nad Rýnem. Vigor je free-to-play shoot 'n' loot hra pro Xbox s mechanikou stavění vlastních úkrytů (shelters) odehrávající se v poválečném Norsku. Během předběžného přístupu započalo cestu Outlandera v malebném avšak krutém světě Vigor přes 700 000 hráčů.

Co je nového v updatu 1.0: Rise?

Do hry přibylo hned několik zásadních novinek. K dispozici je nová lokalizace pro Francii, Itálii, Německo, Španělsko a Brazílii. Posíleny byly rovněž servery zajišťující plynulejší zážitek z hraní (rychlejší matchmaking a lepší latenci). Rozšířen byl také příběh hry a přibyly nové balíčky, se kterými se mohou hráči pohodlněji vrhnou rovnou do hry. Jedná se o Starter Pack a Outlander Pack. Hráči si také mohou užít zcela nové zbraně a rozšířit svůj šatník o nové varianty customizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama