Víkendový nášup nových trailerů
nail'd Novinka Víkendový nášup nových trailerů

Víkendový nášup nových trailerů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Dnes pro vás máme rovnou čtyři nové trailery na chystané pecky. Jedná se o hudební trailer na zajímavě vypadající závody nail´d, představení doplňku ke Skate 3, první gameplay záběry z chystaného pokračování legendární strategie Shogun a nakonec jeden fantasy trailer z druhého dílu RPG Two Worlds.

Reklama

nail´d – Music trailer

Nejnovější trailer na adrenalinové závody nail´d prezentuje nabušený herní soundtrack a zapojuje to do dalších herních záběrů, které dávají tušit, že bude titul ještě šílenější, než tomu bylo u Pure.

Skate 3 – After Dark Pack trailer

Trailer nabízí pohled na nový balíček After Dark, který do hry Skate 3 přinese nové verze oblíbených arén, tentokrát v nočních hodinách. Nabídne mimojiné i aktualizace editoru závodníků a nové předměty.

Shogun 2: Total War – Gameplay trailer

Následuje luxusní herní trailer na chystanou válečnou strategii Shogun 2: Total War, ve kterém se v enginu hry podíváte na přípravy dvou armád a následný střet. Pokud přemýšlíte, co znamená úvodní verš v ruštině, překlad najdete níže:

„Válka – je velký úděl státu, základ pro život a smrt. Cesta k přežití či záhubě.“

– Sun Czy „Umění války“.

Two Worlds II – Return trailer

Na závěr tu pro vás máme trailer na fantasy RPG Two Worlds II popisující změny a vylepšení v herním světě, postavách i celkovém mechanizmu hry. Nyní dostanou hráči podstatně více různorodosti a možností vyžití, než tomu bylo v jedničce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama