Víme, kdy vyjde Colin McRae: DiRT 3
Colin McRae: DIRT Novinka Víme, kdy vyjde Colin McRae: DiRT 3

Víme, kdy vyjde Colin McRae: DiRT 3

Michal Burian

Michal Burian

7

Společnost Codemasters oznámila oficiální datum vydání rallye závodů Colin McRae: DiRT 3 a přidala k tomu ještě dva nové screenshoty.

Reklama

Z nedávného releaser listu české distributorské společnosti Conquest jsme se dozvěděli, že závody Colin McRae: DiRT 3 jsou v plánu na květen aktuálního kalendářního roku, až dnes však Codemasters odhalil oficiální datum vydání.

Pokud se na Colin McRae: DiRT 3 těšíte, tak si ve svém kalendářní zakroužkujte, že hra vyjde po celém světě 24. května letošního roku, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Pro úplnost dodejme, že přibližně 60% herního zážitku se soustředí na rally závody. Hra bude obsahovat šest „head-to-head“ úrovní a 32 rally úrovní. Mezi nové oblasti patří např. Finsko, Keňa, Norsko či Michigan. Poprvé v sérii DiRT se objeví také sněhové a ledové vozovky a přidají se tak ke štěrku, písku, kamení, asfaltu a trávě. Ve vozovém parku nebudou chybět WRC Ford Fiesta 2011, WRC Ford Focus 2011 či Citroen C4. Také si budeme moci vybrat pohlaví našeho jezdce a spolujezdce.

Více informací se dočtete v našem dřívějším zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama