Visceral: Battlefield Hardline bude funkční na startu prodeje
Novinka Visceral: Battlefield Hardline bude funkční na startu prodeje

Visceral: Battlefield Hardline bude funkční na startu prodeje

Marcus

Marcus

44

Vývojáři z Visceral Games se pokusí zachránit jméno celé série.

Reklama

Určitě si pamatujete na velké problémy Battlefield 3 i 4, které znepříjemňovaly online hraní na všech platformách. Ty největší se v případě čtvrtého dílu snad podařilo kompletně odstranit, ale hra stále není na 100% funkční. Podobné obavy samozřejmě panují i u připravovaného Battlefield Hardline, na kterém ale nepracuje jenom studio DICE, ale především Visceral Games, proslavené díky sérii Dead Space.

Kreativní ředitel Ian Milham v rozhovoru pro GameRevolution slíbil, že hra bude normálně fungovat už při startu prodeje. Novinář se poté zeptal na celkovou stabilitu hry. ,,Pokud se ptáte, 'Bude vaše hra normálně fungovat?', pak naše odpověď je ano. Na hře jsme začali pracovat rok před vydáním Battlefield 4, s klukama z DICE spolupracujeme již delší dobu a Battlefield 4 obsahuje i něco z naší práce. Aktuálně už běží velmi dobře a to i díky nám."

,,Máme za sebou jednu úspěšnou betu a ještě jedna nás čeká na všechny platformy. Bereme vydání funkční hry velmi vážně, takže ano, hra bude fungovat."

Při vydání bude ve hře devět map a sedm herním módů. Z toho pět režimů bude zbrusu nových, ty nikdy v sérii nebyly. Zatím jsou potvrzeny následující: Hotwire, Rescue, Blood Money, Heist, Conquest a Team Deathmatch. Navíc víme, že Rush ve hře nebude.

Battlefield Hardline byl nedávno odsunut až na začátek příštího roku a vyjde na PC, PS3, Xbox 360, Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama