Visceral se rozpovídal o kampani, multiplayeru a příští betě Battlefield Hardline
Novinka Visceral se rozpovídal o kampani, multiplayeru a příští betě Battlefield Hardline

Visceral se rozpovídal o kampani, multiplayeru a příští betě Battlefield Hardline

Redakce

Redakce

24

Visceral Games oznámili konec bety, kterou jsme měli možnost vyzkoušet na PC a PS4. Další očekávejte na podzim na všech platformách, pro které je hra plánována.

Reklama

První betu máme zdárně za sebou. Ta nám představila 2 herní módy. Pokud jste se dostatečně nenabažili, vyhlížejte v kalendáři podzim tohoto roku, kdy se dočkáme dalšího testování. Pokud jste naopak novou odbočkou Battlefieldu zklamáni, možná vám zvednou náladu střípky informací, které Visceral odkryl. Lákají tak na větší odhalení, kterých se dočkáme v následujících měsících.

Dozvíme se více o multiplayeru a stejně tak, co si pro nás Visceral připravil do kampaně pro jednoho hráče. Z jejich předchozích her je nám znám vcelku unikátní způsob vyprávění příběhu, jak sami autoři popisují. Jejich hry vás vtáhnou do fascinujícího světa a nepustí. Přesně v tomto duchu se chystají pojmout i singleplayer Hardline. Vyprávění příběhu bude prý podobné sledování vašeho oblíbeného seriálu. "Je to něco úplně nového a my jsme tím vážně nadšeni. Příští měsíc prozradíme více."

"Beta Battlefield Hardline byla jen malou částí toho, co hráčům nabídneme. Máme přichystané spousty nových módů. Různorodost map je také něco, co fanoušci Battlefieldu ještě nezažili - od podzemních laboratoří přes ulice Miami plné unikátních atmosféry, které jen může město nabídnout."

"Máme v rukávu spoustu skvělých věcí, ale také spoustu práce před sebou, a nemůžeme se dočkat až vám budeme moci v nadcházejících měsících vše postupně odkrýt," prohlásil výkonný producent Steve Papoutsis.

Battlefield: Hardline je naplánován na říjen letošního roku pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Přečtěte si také naše dojmy z hraní PS4 bety Battlefield: Hardline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama