Visor v dalším videu z Quake Champions
Quake Champions Novinka Visor v dalším videu z Quake Champions

Visor v dalším videu z Quake Champions

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Představuje se klasická postava, kterou můžete znát už z Quake 3 Areny.

Reklama

Quake Champions nabízí hned několik rozličných šampionů s různými aktivními a pasivními schopnostmi. Některé jsou zcela nové, zatímco vizáž jiných postav si můžete pamatovat ze starších dílů téhle klasické série. Jednou z nich je i kybernetický klon Visor, který se objevil už v Quake 3 Areně, a právě ten dostává prostor ve svém vlastním představení.

Aktivní schopnost Piercing Sight umožňuje Visorovi na krátký čas vidět nepřátele i skrz zdi a další překážky. Takto může sledovat i šampionku Nyx používající schopnost Ghost Walk. Pasivní schopnost Grashopper pro změnu zajišťuje vyšší rychlost postupným využíváním strafe jumpů. Rychlost přitom není nijak omezená, takže když jste dostatečně schopní, můžete se s Visorem pohybovat opravdu, opravdu rychle. Na otázku, co mu zajišťuje ten ruský přízvuk, ale odpovědět nedokážu.

Visor je jednou z postav, které si můžete vyzkoušet v uzavřené betě, potažmo v technologickém testu přístupném všem zájemcům. Více o možnosti zahrát si Quake Champions od 12. do 21. května se dočtete v nedávné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama