Vozy značky Toyota nebudou ve Forze ani NFS
Forza Motorsport 7 Novinka Vozy značky Toyota nebudou ve Forze ani NFS

Vozy značky Toyota nebudou ve Forze ani NFS

Michal Burian

Michal Burian

20

Největší automobilka na světě nebude mít ve dvou nadcházejících závodech své vozy. Proč?

Reklama

Aktualizováno: Ve čtvrtek byl odhalen kompletní seznam vozů ve Forza Motorsport 7 a fanoušci se začali ptát, proč v nejnovějším díle chybí automobily značky Toyota. Dnes se k připravované Forze přidaly i arkádové závody Need for Speed: Payback.

„Jsme zklamáni stejně jako vy a doufáme, že v budoucnu opět uvidíme Toyotu v Need for Speed,“ napsal na subreddit hry zástupce studia Ghost Games.

Proč tomu tak je? To v současné době nevíme. Společnosti Microsoft ani Electronic Arts se k absenci Toyoty ve své hře nevyjádřily a vysvětlení nepřišlo ani od samotné automobilky. Je to zvláštní, Toyota je největším výrobcem automobilů na světě a její modely jsou velmi populární pro úpravu vzhledu i výkonu motoru. Jednou z možností je tak exkluzivita s jinou hrou, ale kterou? V Project Cars 2 jsou modely Toyoty uváděny (TS020 GT-One, GT-86, TS040 Hybrid a RS020 GT-One), v Gran Turismu Sport podle bety také budou.

Připomeňme, že v posledním díle Need for Speed (rok 2015) byly tři vozy Toyoty: AE86 Sprinter Trueno, Supra SZ-R a nejnovější GT86.

Teď už k novému videu z NFS: Payback. To ukazuje, že závodit budeme nejen na asfaltu, ale také po nezpevněném terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama