Všechny díly série FIFA byly staženy z prodeje
FC 24 Novinka Všechny díly série FIFA byly staženy z prodeje

Všechny díly série FIFA byly staženy z prodeje

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Žádný ze starších dílů si již digitálně nekoupíte.

Reklama

Společnost Electronic Arts znenadání stáhla z digitální distribuce všechny starší díly fotbalové série FIFA, na což mezi prvními na sociální síti X upozornil herní analytik s přezdívkou MauroNL. Konkrétně se jedná o hry FIFA 14, FIFA 15, FIFA 16, FIFA 17, FIFA 18, FIFA 19, FIFA 20, FIFA 21, FIFA 22 a EA Sports FIFA 23. Ze seznamu nejnovější FIFA 23 přitom vyšla teprve před rokem. Všechny zmíněné tituly aktuálně není možné digitální cestou zakoupit.

Částečnou výjimku představují hry FIFA 22 a EA Sports FIFA 23, které jsou nadále k dispozici v předplatném EA Play. Další alternativou už jsou jen krabicové verze. Stažení z prodeje se týká verze pro PC (Steam) i veškeré digitální obchody jednotlivých konzolí. EA zatím situaci nijak nekomentovalo. Mluví se však o tom, že by konec prodeje výše zmíněných her mohl souviset s před časem ukončeným partnerstvím s mezinárodní fotbalovou asociací (FIFA), jejíž jméno série dlouhé roky nosila.

V aktuálním týdnu shodou okolností vychází nový díl, který nese název EA Sports FC 24.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama