Všechny DLC balíčky do multiplayeru Uncharted 4 budou zdarma
Novinka Všechny DLC balíčky do multiplayeru Uncharted 4 budou zdarma

Všechny DLC balíčky do multiplayeru Uncharted 4 budou zdarma

Michal Burian

Michal Burian

31

Naughty Dog chystají řadu bezplatných dodatečných balíčků obsahujících mapy, módy a různé předměty.

Reklama

Uncharted 4: A Thief’s End je za dveřmi, 10. května letošního roku se majitelé konzole PlayStation 4 budou moci vydat na poslední dobrodružství Nathana Drakea, které má být ještě víc strhující než ty předešlé. Samotnou kampaň máte dohrát za nějakých 14 hodin. Poté se budete chtít jistě zakousnout do multiplayeru. Ten nabídne další desítky hodin zábavy.

Než se podíváme na samotný výčet multiplayerových módů, tak Naughty Dog zdůrazňují, že všechny dodatečné balíčky s novými mapami a režimy budou zdarma, stejně tak pouhým hraním budete moci odemknout všechny bonusy. Nebudete tak nuceni investovat do multiplayeru další peníze. Ty si šetřete na příběhové rozšíření.

Komunita Uncharted 4 tak nebude rozdělena různými typy DLC a věrní hráči budou odměněni bonusy. Tím mají v Naughty Dog na mysli relikvie a herní peníze, které lze získat pouze hraním. Právě za tyto in-game peníze budete odemykat všechna DLC, přítomná i budoucí. Relikvie získáte za dokončení výzev a vyhrané zápasy. Body budete moci investovat do truhel DLC Vanity Chest nebo DLC Gameplay Chest. V obou případech získáte vždy něco nového a nikdy se nestane, že se vám odemkne něco, co už máte.

Těšit se můžete na celou řadu nových map, módů a herních předmětů, včetně kooperace, zbraní a dalších věcí. Samozřejmostí jsou i speciální skiny, gesta či posměšky. Právě mapy a módy budou pro všechny dostupné v den vydání, nebudete tak muset šetřit in-game peníze, abyste si mohli zahrát nový obsah.

Naughty Dog mají v plánu se o Uncharted 4 starat po celý rok, což dokazují obrázkem s mapou budoucích DLC (níže).

V den vydání Uncharted 4 se počítá s módy Team Deathmatch, Plunder, Warm Up, Trials, Ranked a Command. První jmenovaný není nutné zdlouhavě představovat. Půjde o klasický zápas, kde dva týmy soupeří proti sobě. Cílem je dosáhnout určeného počtu bodů, za každé zabití nepřítele získáte jeden bod.

Plunder je specifická verze Capture the Flag, nebudete bojovat o vlajku, ale o sošku, kterou musíte donést do truhly. Režim bude od hráčů vyžadovat týmovou spolupráci, jenom tak dokážete na mapě najít poklad a za pomoci dalších hráčů ze svého týmu ho donést do truhly. Druhý tým bude usilovat o to samé. Hrát se bude 4 proti 4.

Warm Up Playlist je určen pro hráče, kteří se chtějí naučit vše nové, aby se mohli pustit do jednotlivých módů. V Trials budete zase bojovat proti NPC, které budou stále silnější a tím obtížnější bude plnit různé úkoly.

Starší video

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama