Vůdcem tajné organizace v Uncharted 3 je žena
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Vůdcem tajné organizace v Uncharted 3 je žena

Vůdcem tajné organizace v Uncharted 3 je žena

Michal Burian

Michal Burian

15

Naughty Dog odhalili vůdčí osobnost, která se postará o všechny nešvary v Uncharted 3: Drake’s Deception. Budete se divit, ale jde o ženu <strong>+ galerie a video</strong>.

Reklama

Katherine Marlowe stojí za tajnou organizací, jejíž kořeny sahají až k samotné královně Elizabeth I. Jde o velmi nebezpečnou ženu, která hlavního hrdinu potrápila již v minulosti. Používá prý psychické i fyzické taktiky a cvičí agenty, kteří jsou daleko nebezpečnější než nájemní vrazi, kterým Nathan Drake a Victor Sullivan čelili dříve.

Ve videu a na screenshotech si můžete všimnout, že Marlowe se velmi podobá britské herečce Helen Mirren. Postava ve hře nosí elegantní černý oblek, zatímco další její parťáci jsou oblečeni tak nějak všedně.

Tyto dvě postavy (prohlédnout si je můžete výše) budou nejvíce trápit Nathana Drakea a Victora Sullivana, protože Katherine Marlowe chce získat něco, co odkázal sir Francise Drakea Nathanu. Jde prý o něco, co je klíček ke středověkému tajemství, není tedy divu, že to Nathana a Kartheinu spojuje.

Dokáže se s nimi Nathan a Victor vypořádat? To zjistíme 1. listopadu tohoto roku, kdy by se třetí Uncharted měl objevit na pultech obchodů po celém světě exkluzivně pro PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama