Vychází česká verze SPINTIRES: Off-road Truck Simulator
Novinka Vychází česká verze SPINTIRES: Off-road Truck Simulator

Vychází česká verze SPINTIRES: Off-road Truck Simulator

Michal Burian

Michal Burian

6

,,Pokročilý simulátor sovětských terénních nákladních vozidel. Recenzi pro vás připravujeme."

Reklama

Distributorská společnost Comgad dnes v pátek 13. června na náš trh uvedla jeden z letošních nejočekávanějších simulátorů s názvem SPINTIRES: Off-road Truck Simulator.

SPINTIRES: Off-road Truck Simulator – pokročilý simulátor sovětských terénních nákladních vozidel vystupuje z řady ostatních zástupců tohoto žánru díky úžasné grafice, přestože si zachovává nízké hardwarové požadavky, tvrdí tisková zpráva.

Mezi nejdůležitější prvky hry patří revoluční fyzika vozidel a prostředí. Každý kámen i částice půdy se pod koly vašeho vozu hýbe, bahno se chová jako ve skutečném životě, deformuje se a přichytává se na pneumatiky. Realistické efekty vody ovlivňují řízení auta při jízdě přes rybníky a řeky. Celé rostlinstvo, od lesní půdy po stromy se ohýbá, praská a reaguje na vaše vozidlo. Všechny tyto prvky činí z každé přepravní mise skutečnou terénní výzvu!

SPINTIRES: Off-road Truck Simulator nabízí pět obrovských a rozmanitých map, které můžou hráči hrát sami či v kooperativním režimu až pro 4 účastníky, dále sedm typů vozidel inspirovaných sovětskými terénními klasikami.

Kolem hry se již nashromáždila velká komunita fanoušků, která se aktivně podílí na vývoji herních modů. Z fór SPINTIRES již bylo staženo více než 1 000 000 technických dem, přičemž oficiální moddařské nástroje pro plnou verzi hry budou k dispozici brzy.

Hra SPINTIRES: Off-road Truck Simulator™ je nyní celosvětově dostupná na předních digitálních

Batosz Moskała, spolumajitel IMGN.PRO: „Z počátečního přijetí SPINTIRES máme velkou radost. Dostalo se nám mnoho pozitivní zpětné vazby od lidí, kteří již měli tu možnost podívat se na recenzentskou verzi hry.

Také mohu odhalit malé tajemství a prozradit, že SPINTIRES™ se momentálně nachází v první desítce na několika předních digitálních distribučních platformách, a to mluvíme jen o předobjednávkách. Dnes musíme být připraveni na skutečné terénní šílenství, které vypukne po celém světě!“

Hra SPINTIRES: Off-road Truck Simulator, kterou vyvinulo Oovee Game Studios a na celém světě vydala společnost IMGN.PRO, je pokročilý terénní transportní simulátor. Hráči budou mít možnost usednout za volant různých sovětských vozidel a plnit mise zaměřené na dopravu klád na místo určení. Hra se odehrává v prostředí typické ruské divočiny v druhé polovině 80. let.

Zvláštní důraz je kladen na dosažení realistického pojetí řízení terénních vozidel v různých podmínkách.

SPINTIRES: Off-road Truck Simulator vychází v České republice a na Slovensku 13. června 2014 v profesionální české lokalizaci a v prodeji je za 499 Kč /19,99 €. Hráče ze Slovenska jistě potěší, že krom českého jazyka si mohou ve hře zapnout i slovenštinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama