CP 2077: Phantom Liberty Novinka Vychází Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Vychází Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Očekávané DLC se dočkalo vydání, podívejte se na lauch trailer.

Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt RED dnes zveřejnili launch trailer, kterým připomínají vydání rozšíření Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077. Obsahově nabité DLC vychází již dnes o půlnoci na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. O hodinu později (v 01:00) se hry dočkají také hráči na PC (Steam, GOG). Kromě výše přiloženého launch traileru se můžete níže podívat rovněž na dodatečný Live Action Trailer, ve kterém hraje hlavní roli Idris Elba.

Bližší informace o vlastnostech a kvalitách rozšíření Phantom Liberty můžete načerpat prostřednictvím naší recenze, kde jsme hře udělili známku 9/10 s následujícím verdiktem: „Špionážní příběh plný zvratů, nečernobílých postav a úkolů s pestrou náplní. Phantom Liberty navíc doplňuje patch napravující řadu problémů, které provázely vydání Cyberpunku 2077. I přes pár zbývajících much rozšíření hořce připomíná, jak hra mohla vypadat hned na začátku.“

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je samostatně k zakoupení na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Cena DLC byla stanovena na 30 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama