Vychází významné DLC pro Uncharted 3
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Vychází významné DLC pro Uncharted 3

Vychází významné DLC pro Uncharted 3

Michal Burian

Michal Burian

3

Obsahuje přepracované mapy z druhého dílu akčního dobrodružství Nathana Drakea a nové efekty <strong>+ náznaky o budoucích DLC</strong>.

Reklama

Studio Naughty Dog oznámilo, že dnes na PlayStation Network vyjde významný dodatečný obsah pro Uncharted 3: Drake’s Deception.

Podle příspěvku na oficiálním blogu nabídne Flashback Map Pack #1 přepracované multiplayerové mapy z Uncharted 2. Konkrétně půjde o mapy Cave, Fort, Lost City a Sanctuary.

Balíček vás bude stát 7,99 euro a navíc vylepší hru o nové dynamické světelné efekty, nové částicové efekty a změn se dočkají i různé textury a efekty počasí, jež byly přidány do lokalit, v nichž se trojka odehrává.

Společnost Sony závěrem naznačila, na jaký dodatečný obsah se můžeme těšit v budoucnu. Již brzy si budete moci stáhnout nové skiny postav. Rogues Pack 1 a Rogues Pack 2 vám rovněž umožní hrát za některé hlavní zločince a vedlejší postavy z Uncharted 3.

Podle všeho v Naughty Dog pracují vývojáři i na dalších DLC. Na oficiálním PlayStation blogu se totiž objevil obrázek, který zachycuje Lazareviće se sochou Januse.

"Jak si můžete všimnout, v současné době tvrdě pracujeme na zcela novém DLC pro Uncharted 3," řekl Eric Monacelli, komunitní stratég.

Flashback Map Pack #1 obrázky

Rogues Pack obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama