Vydavatel Spintires vyřešil konflikt s vývojáři. Plánují se dodatky i pokračování
Novinka Vydavatel Spintires vyřešil konflikt s vývojáři. Plánují se dodatky i pokračování

Vydavatel Spintires vyřešil konflikt s vývojáři. Plánují se dodatky i pokračování

Michal Burian

Michal Burian

10

Podpora modifikací, přidání pohledu z kabiny a navíc se pomalu plánuje druhý díl, na kterém bude dělat větší tým s větším rozpočtem.

Reklama

Vydavatelská společnost Oovee Games vyřešila konflikt s vývojářem Pavelem Zagrebelnyjem, který stojí za off-roadovým simulátorem Spintires. Zagrebelnyj si koncem loňského roku stěžoval, že s ním Oovee Games nekomunikují, nevyplácí provize a navíc tvůrčímu celku zabránili jakkoliv aktualizovat hru přes Steam. Problémy se ale vyřešily, dluhy byly zřejmě urovnány a vývoj Spintires může nadále pokračovat.

Co na hráče čeká? Oovee Games v dnešním prohlášení slibují, že Spintires bude minimálně jednou měsíčně aktualizováno a opravováno. Patche mají být lépe testovány, aby nedocházelo k problémům. Na začátku dubna potom vyjde velká aktualizace zahrnující podporu modifikací. V květnu bude přidán pohled z kabiny a někdy během léta se dočkáme dalšího stahovatelného obsahu.

Jakmile bude Spintires vylepšen, optimalizován a přidán nový obsah, tak dojde k oznámení druhého dílu, který bude těžit ze zkušeností z jedničky a navíc na něm bude pracovat větší tým s větším rozpočtem, alespoň to slibuje Oovee Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama