Vydavatelství Focus Home slaví svůj nejlepší fiskální rok
Farming Simulator 19 Novinka Vydavatelství Focus Home slaví svůj nejlepší fiskální rok

Vydavatelství Focus Home slaví svůj nejlepší fiskální rok

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Díky hrám Farming Simulator 19 a Vampyr.

Reklama

Společnost Focus Home Interactive slaví svůj nejlepší fiskální rok za svou historii. Francouzský vydavatel v uplynulém fiskálním roce vygeneroval 126 milionů eur, což předčilo očekávání vedení o 20 procent. Výrazně k tomu dopomohly dvě hry. Tou první je Farming Simulator 19. Pro mnohé nepochopitelný titul, který i v našich končinách má značnou komunitu, prodal po celém světě dva miliony kopií. Druhou hrou je RPG Vampyr, které prodalo více než milion kusů.

Je více než jisté, že obnovené partnerství se studiem Dontnod, které vytvořilo Vampyr a je autorem i Remember Me a Life is Strange, bude pokračovat i v nadcházejících letech a možná se dočkáme pokračování upírského dobrodružství. To spolupráce s Giants Software je také jistá. Série Farming Simulator je s každým dílem populárnější a dvouletý cyklus značce dost svědčí. Tak snad nás vývojáři za rok překvapí s novým dílem, který bude ještě lepší než ten z listopadu 2018.

Kromě těchto dvou her oznámila společnost ještě prodeje Insurgency: Sandstorm, které dosáhly na více než 500 000 kusů.

Jak vidno, z Focus Home se postupně stává zajímavý vydavatel. Úspěch zaznamenala i příběhovka A Plague Tale: Innocence, stejně tak se prodávala kooperační střílečka World War Z, které ovšem chybí dost obsahu. To jsou ale hry už ze současného fiskálního roku. Na další měsíce má Focus v plánu Greedfall, The Surge 2 nebo MudRunner 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama