Vyhrajte Crysis 2, Dragon Age 2 nebo Shift 2
Crysis 2 Novinka Vyhrajte Crysis 2, Dragon Age 2 nebo Shift 2

Vyhrajte Crysis 2, Dragon Age 2 nebo Shift 2

Redakce

Redakce

50

Další soutěž, tentokrát můžete vyhrát jednu pecku od EA!

Reklama

Včera jsme vyhlásili výherce soutěže, ve které se hrálo o strategii Total War: Shogun 2 a dnes vám nabízíme další soutěž. V té mohou tři šťastlivci vyhrát jednu z pecek od Electronic Arts, konkrétně jde o sci-fi střílečku Crysis 2, akční RPG titul Dragon Age 2 a adrenalinové závody Need for Speed Shift 2: Unleashed.

První vylosovaný výherce si budete moci vybrat jednu z výše zmíněných her ve verzi pro PC, druhý vylosovaný dostane na výběr ze dvou zbývajících a třetí dostane, co zbude.

Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí k tomu opravdu málo. V první řadě musíte být na Zingu zaregistrován(á) a následně poslat e-mail i se správnou odpovědí do naší schránky, kterou naleznete v pravidlech.

Soutěžní otázka:

Kdo složil soundtrack k Dragon Age 2 (stačí jedno celé jméno, tedy křestní i příjmení)?

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena ve středu 27.4.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne ve středu 27. dubna 2011 v odpoledních hodinách.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama