Vyjde No More Heroes na PC?
No More Heroes Novinka Vyjde No More Heroes na PC?

Vyjde No More Heroes na PC?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Naznačoval by to fakt, že PC port byl ohodnocen organizací ESRB.

Reklama

Videohry od japonského blázna s přezdívkou Suda51 jsou neskutečnou stylizovanou bláznivou jízdou, kdy pokud se naladíte na jejich notu, dostanete povětšinou výsostnou zábavu, která ale má i nějaké ty vážnější podtóny.

To samozřejmě platí i u jeho série No More Heroes, u níž první díl vyšel již v roce 2007 na Nintendo Wii, kdy v roce 2010 následovalo pokračování nazvané No More Heroes 2: Desperate Struggle.

V obou titulech jsme hráli za Travise Touchdowna, který se pohybuje ve světě (trochu bizarních) zabijáků, přičemž ti mezi sebou soupeří o to, kdo z nich je nejlepší.

Video pochází z kanálu webu Gematsu

Obě hry se letos v říjnu následně dočkaly svého portu na Nintendo Switch, který pro evropský trh přinesl jednu příjemnou změnu, jíž bylo odebrání cenzury krve.

Nyní to ale vypadá, že by se piškuntálie Travise Touchdowna mohly podívat na další platformu, jelikož společnost ESRB, hodnotící věkovou přístupnost videoher pro Severní Ameriku, ohodnotila právě tyto dva tituly pro PC.

Poměrně nepřekvapivě se obě hry dočkaly označení M, tedy přístupné pro lidi starší 17 let, což bylo doplněno o upozornění, že hra obsahuje krev, intenzivní násilí, sexuální témata a vulgární řeč (druhý díl k tomu ještě navíc přidal částečnou nahotu).

Pokud by vás ESRB stránky pro tyto PC verze zajímaly, tak pro první díl ji můžete navštívit zde, zatímco pro druhý tady.

Fakt, že byly PC porty organizací ohodnoceny, ještě přirozeně neznamená, že dojde i na jejich vydání, avšak rozhodně to je velice pravděpodobné, přičemž by to dávalo poměrně smysl, jelikož se hráči na této platformě v poslední době dočkávají i dalších japonských her (třeba série Yakuza, Persona 4 Golden).

Kromě toho ale také připomínáme, že je aktuálně v přípravě třetí díl, jehož bychom se měli dočkat v příštím roce na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama