Vyjde nová hra ze Středozemě
Novinka Vyjde nová hra ze Středozemě

Vyjde nová hra ze Středozemě

Denis Růžička

Denis Růžička

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ponese název Lord of the Rings – Gollum.

Reklama

Her podle Tolkienových knížek tu bylo již několik, avšak ne vždy jsou zasazeny do filmového universa a nazývány podle knih, jelikož s licencemi a právy je to trochu složitější, než se může zdát. Poslední hrou z Tolkienova světa, která se odehrávala ve Středozemi, a taktéž je po ni pojmenována, je Middle-Earth: Shadow of War. Pokračování vcelku úspěšného prvního dílu z roku 2014.

Nyní Daedalic Entertainment získalo práva, aby mohlo udělat hry podle románů Tolkiena. První z nich ponese název Lord of the Rings – Gollum a povypráví nám příběh Smeagla (Gluma) z Pána prstenů. Titul slibuje, že zůstane věrný knihám J.R.R. Tolkiena, ale taktéž nám naservíruje něco úplně nového. Budeme následovat Smeaglovu cestu a jeho příběh, který jsme nikdy předtím neviděli. Díky licenci půjde určitě o velký titul vyvíjený v Unreal Enginu a doufejme tedy, že ne o jediný.

Generální ředitel Daedalic Entertainment, Carsten Fichtelmann je nadšený, že budou vyprávět Glumův příběh podle jejich představ. Samozřejmě, aby zůstali věrní legendárním knížkám od Tolkiena. Vyprávění příběhů je jejich hlavním cílem a chtějí nám dát solidní zážitek. Když už člověk vlastní těžko získatelnou licenci, musí toho využít, a hlavně dát hráčům, co si zaslouží.

V současné době mají vývojáři z Daedalic Entertainment v přípravě hned několik titulů, jedním z nich je například A Year Of Rain. Real-time strategie, která dorazí ještě tento rok.

Dobrodružná hra Lord of the Rings – Gollum vyjde v roce 2021 na PC a všechny konzole, které v tu dobu budou dostupné. Očekáváme, že jde o jednu z her dělanou už pro next-gen konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama