Vylepšené Act of Aggression zdarma pro majitele původní hry
Act of Aggression Novinka Vylepšené Act of Aggression zdarma pro majitele původní hry

Vylepšené Act of Aggression zdarma pro majitele původní hry

Michal Burian

Michal Burian

Nový systém zdrojů, vylepšené budování základny, lepší ovládání jednotek a mnoho dalšího.

Reklama

Real-time strategie Act of Aggression z roku 2015 není špatná hra. U nás v recenzi získala 8/10 za vyváženost frakcí, vydařený příběh, pestrost jednotek, možnost zadržet protivníky a v neposlední řadě za vydařený soundtrack. Vadil nám malý počet vlastních inovací a sem tam nějaké ty bugy. I přesto se společnosti Eugen Systems a Focus Home Interactive rozhodly na Act of Aggression zapracovat, vyladit všechny nedostatky a vydat hru znovu v nové edici.

Act of Aggression - Reboot Edition je zdarma ke stažení pro majitele původní hry. Tato verze obsahuje masivní seznam oprav, včetně nového systému zdrojů, vylepšené budování základny nebo lepší ovládání jednotek. U jednotek se zastavím, vývojáři totiž vylepšili pohyby všech jednotek a zároveň tvrdí, že mají lepší reakční rychlost a rychleji se otáčí.

Zároveň se ke slovu hlásí efektivnější ekonomika. Již se nemusíte starat o velký počet surovin. Těžit budete pouze ropu, která se vám automaticky bude měnit na peníze, respektive ji bude hra bez vašeho zásahu prodávat a vám se na účet přičtou peníze. Díky tomu se budete moci soustředit na akci na bitevním poli.

Celkově má být Act of Aggression teď mnohem lepší a rychlejší real-time strategií. K tomu dopomáhá i vylepšené uživatelské rozhraní, rychlejší nálety (jen určité cíl a je to) a další věci, včetně lepšího vyvážení všech jednotek.

Pokud Act of Aggression nemáte, tak Reboot Edition koupíte na Steamu se slevou 50 procent - za 22,49 euro, ale pouze do odpoledne dnešního dne. Hra je v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama