Vyražte lovit duchy v Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs
Novinka Vyražte lovit duchy v Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs

Vyražte lovit duchy v Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Mix vizuálního románu a RPG dorazil do obchodů.

Reklama

V pátek 21. října vyšel v Evropě aktualizovaný vizuální román Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs, ve kterém se kombinují i RPG a FPS prvky. Hra vyšla ve verzích pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu, rozšířena o 5 nových kapitol, nové scénáře a s přepracovaným gameplayem.

Vizuální román Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs vás vtáhne do příběhu, kombinující moderní dobu s klasickými japonskými strašidelnými legendami. Samozřejmostí už je vícero zakončení, závisejících na vašich rozhodnutích. Interakce s dalšími postavami totiž neprobíhá prostřednictvím jednoduchého větvení rozhovorů, ale umožňuje pružně reagovat pomocí speciálního kola odpovědí, kombinujících emoce s hlavními pěti lidskými smysly. Zní to trochu nemotorně a složitě, ale jde o velmi intuitivní systém.

Dále zde máme bojový systém hry, který vám dovoluje bojovat s neviditelnými duchy položením pastí a sledovacích zařízení na mapě a to ještě před bitvou. V boji se budete po mapě pohybovat ve first-person pohledu. Díky tomu se unikátně maximalizují jak strategické, tak hororové prvky příběhu.

Tokyo Twilight Ghost Hunters vyšla původně už před dvěma roky, ale teď dostala zcela nové příběhové prvky a některé části byly přepsány nebo ještě rozšířeny. Nové scény se více zaměřují na vnitřní pocity postav a na každodenní život vašich herních společníků. Ve hře také najdete úplně novou část nazvanou Daybreak.

Poslední úpravou prošel i soubojový systém, ve kterém nyní můžete provést více akcí a přibyly i některé nové pasti. Pokud se rozhodnete mít souboj pevně v rukou a vyhnout se strategickým prvkům, můžete v FPS části nově některé z pastí odstranit.

V brzké době se můžete těšit na naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama