Výroba zbraní a sbírání rostlin v Arcania: Gothic 4
Novinka Výroba zbraní a sbírání rostlin v Arcania: Gothic 4

Výroba zbraní a sbírání rostlin v Arcania: Gothic 4

Michal Burian

Michal Burian

5

Kvalitohlídač z české distributorské společnosti Comgad odhalil několik zajímavých detailů o nadcházejícím RPG titulu Arcania: Gothic 4. Věděli jste například, že můžete sbírat houby, rostliny, zelenu a vybrané kousky zabitých potvor? + další maličkosti.

Reklama

Filip Ženíšek aka Aleth zveřejnil na svém Twitteru několik dosud tajných informacích o Arcania: Gothic 4:

V Arcanii se můžete klidně zastavit na lesní pěšince a natrhat si pár borůvek nebo sbírat nejrůznější houby, rostliny, zelenu či vybrané kousky zabitých potvor a vše následně použít pro vaření a přípravu vlastního elixíru. Pokud chcete, můžete některé rostlinky dokonce sníst.

Tvůrci ze studia Spellbound mysleli i na vyrábění vlastních zbraní, k čemuž budete muset zavítat do dolu a naleznout rudnou žílu a natěžit trochu železa, uhlí, zlata, rubínů...

Podle Filipa Ženíška je nejpůsobivější lokalitou Tooshoo, kde uprostřed temných močálů žije banda rozhádaných mágů v obrovském vykotlaném stromě.

Závěrem si dovolíme poděkovat za velmi zajímavé informace a připomenout, že Arcania: Gothic 4 vychází 12. října aktuálního kalendářního roku pro PC a Xbox 360, PS3 verze bude následovat v roce 2011. Pokud se hry už nemůžete dočkat, tak demoverze bude dostupná již 24. září, a to ve verzích pro PC (oficiální HW nároky naleznete zde) a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama