Novinka Vyšel nový trailer na LOTR: Gollum

Vyšel nový trailer na LOTR: Gollum

Dominik Tománek

Dominik Tománek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jeden prsten vládne všem, ke gauči nás sváže...

Reklama

Už pár měsíců se fanoušci tešili na další informace ohledně připravované hry The Lord of the Rings: Gollum. Vývojaři totiž v minulosti vypustili pár screenshotů, ale díky nedávno vydanému teaser traileru víme o malinko víc. Ve hře podle všeho budete využívat primárně stealth a příběh by se měl točit okolo Glumovi minulosti. Nejspíše se tedy dočkáme i přerodu Sméagola v ikonického "závisláka".

Obě tyto osobnosti by totiž měli být velkou součástí gameplaye. Hlavní složkou hry by měly být dvě roviny. První je klasické utíkání/schovávání před různými nástrahami a nepřáteli z Mordoru. Tou druhou bude schizofrenní boj Sméagola a Gluma o kontrolu nad tělem. Největší dopad budou mít vaše rozhodnutí během dialogů, které už klasicky budou ovliňovat budoucí vývoj děje. Celým příběhem by vás měly doprovázet dobře známé postavy z LOTR univerza. Daedelic Entertainment zároveň tvrdí, že pracují na tom, aby zůstali co nejvíce věrní Tolkienově předloze.

Za Gluma bychom si měli zahrát už příští rok a to na Xbox Series X a PS5. Nově bylo oznámeno, že hra vyjde i na stávající generaci konzolí, Nintendo Switch a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama