Vyšel předběžný přístup Second Extinction
Second Extinction Novinka Vyšel předběžný přístup Second Extinction

Vyšel předběžný přístup Second Extinction

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Zastřílejte si na zmutované dinosaury.

Reklama

Lidstvo má ve filmech či knihách takovou prazvláštní tendenci hrát si s matkou přírodou, kdy častokrát se jim chce oživit prasteré potvory, které po povrchu zemském běhaly před mnoha milióny let.

Podobný scénář se udál i u nové kooperativní střílečky od Systemic Reaction (jeden z týmů patřící pod skupinu Avalanche Studios) s názvem Second Extinction.

V té dostanete do ruky velké střelné zbraně, se kterými se vydáte na velkou mapu, kde lze plnit různé úkoly a výzvy. Během hraní samozřejmě budete zvyšovat svou úroveň, odemykat nové vybavení a získávat upgrady. Zajímavostí je pak speciální systém, jenž bude měnit na týdenní bázi rozložení misí a dinosaurů podle toho, jak všichni hráči budou úspěšně plnit své mise (případně je neplnit).

Pokud každopádně nemáte dostupné kamarády, tak je nutné hrát sami, jelikož zde nejsou prozatím dostupní AI parťáci.

Tento early-access pak pro vývojáře znamená teprve začátek jejich cesty, takže ve hře je dostupných šest hlavních misí a několik vedlejších, přičemž se titul bude neustále vylepšovat.

Second Extinction pořídíte v obchodě Steam za 24,99 eur (685 Kč). Místní recenze od hráčů jsou pak spíše kladné, kdy jich 76 % dává palec nahoru.

Při plném vydání se pak dočkají i hráči na Xboxu One a Xboxech Series X a S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama