Vyšel první příběhový přídavek pro Metro: Last Light
Metro: Last Light Novinka Vyšel první příběhový přídavek pro Metro: Last Light

Vyšel první příběhový přídavek pro Metro: Last Light

Michal Burian

Michal Burian

28

První ze čtyř plánovaných rozšíření je k dispozici na Steamu a Xbox Live. Na evropském PSN v průběhu dneška. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Společnost Deep Silver oznámila, že od včerejšího dne je na Steamu, Xbox Live Marketplace a americkém PlayStation Network ke stažení první příběhové rozšíření post-apokalyptické střílečky Metro: Last Light. Na evropském PSN v průběhu dneška.

Balíček nazvaný Faction Pack stojí necelých 5 euro, respektive 400 Microsoft Points, a nabízí originální singleplayerové mise, v nichž se pokaždé stanete jiným speciálním vojákem z jednotlivých frakcí. Čekají na vás tři různé výzvy, obávaní mutanti a samozřejmě i nové zbraně.

V jedné ze tří misí se stanete odstřelovačem v Red Line a za úkol budete mít se během noci infiltrovat do střeženého říšského tábora. Pozor si ovšem budete muset dávat nejen na nepřátelské vojáky, ale také na radioaktivní bouři. Ještě předtím budete ale říšský tábor bránit za pomoci těžkých zbraní. Nakonec se stanete rangerem při průzkumu obrovské knihovny, kde budete hledat artefakty a relikvie. Starosti vám bude dělat zásoba kyslíku.

Faction Pack je první ze čtyř plánovaných balíčků pro Metro Last Light, které můžete pořídit za zvýhodněnou cenu prostřednictvím Season Passu. Jeho cena byla stanovena na 15 euro / 1200 MS.

Po Faction balíčku se můžete těšit na Tower Pack s jedinečným zážitkem pro hrdiny metra. Konkrétně půjde o výzvy s on-line žebříčkem, kde budete s ostatními hráči bojovat v simulátoru zvaném Tower. Jako třetí přijde na řadu Developer Pack. Ten se pochlubí plně vybavenou střelnicí, arénami s umělou inteligencí, Metro muzeem a bonusovou misí Spiders’ Nest, kde budete bojovat proti pavoučím mutantům. Posledním představením DLC je Chronicles Pack s misemi do singleplayeru, kde na vás čekají postranní příběhy za trojici nových postav - Pavel, Khan a Anna.

Obrázky z Faction Pack

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama