Minecraft Novinka Vyšla druhá část updatu Caves & Cliffs pro Minecraft

Vyšla druhá část updatu Caves & Cliffs pro Minecraft

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Navýšila limity pro velikost světů.

Reklama

Během akce Minecraft Live bylo slíbeno, že se hráči tohoto kostičkovaného sandboxu brzy dočkají druhé části velké aktualizace Caves & Cliffs. No a čekat jsme opravdu nemuseli příliš dlouho, jelikož včera, 30. listopadu, došlo na její vydání.

Update zvyšuje limity pro výšku a hloubku jednotlivých vygenerovaných světů, kdy díky tomu se dočkáme ještě vyšších a propracovanějších hor, ale také i jeskyní, které se budou táhnout hlouběji než Moria a můžete v nich narazit třeba na krápníky.

Také došlo na přidání větších rudných žil, tmu si lze rozjasnit za pomoci svíček a aktualizováno bylo i generování terénu.

Příjemnou zprávou taktéž je, že můžete upgradovat své stávající světy, takže není třeba hrát od začátku, abyste si všimli změn.

Druhá část updatu Caves & Cliffs je dostupná pro Bedrock edici na PC (Windows 10 a 11), Android, iOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

V této verzi hry si navíc můžete bezplatně vyzvednout dodatečné věci pro vašeho avatara. Naleznete je v herním Minecraft Marketplace a budou bezplatně dostupné do 30. listopadu 2023.

Aktualizace také vyšla pro Java edici pro Windows, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama