Vyšla F.I.S.T. Forged in Shadow Torch
Novinka Vyšla F.I.S.T. Forged in Shadow Torch

Vyšla F.I.S.T. Forged in Shadow Torch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dieselpunková metroidvania s nevšedním hrdinou.

Reklama

Vydavatelská společnost Bilibili a vývojáři z TiGames vydali nový trailer na dieselpunkovou metroidvanii F.I.S.T. Forged in Shadow Torch.

Hra nabídne k průzkumu více než 10 unikátních oblastí, vytvořených ve stylu Action Platformer. Základní bojové, logické a plošinovkové mechaniky jsou doplněny velkým počtem tajných lokací, chodeb a zkratek. Mapy se načítají v průběhu průzkumu pohybu, aby se zabránilo častému načítání a město Torch City je díky tomu ještě detailnější a živější.

V arzenálu budete mít tři zbraně: Fist, Drill a Whip. Všechny tři nabídnou úplně odlišný bojový styl, který půjde jednoduše přepínat mezi komby směřujícími na vyšší pozice a útoky na velkou vzdálenost.

Proti hráčům budou stát desítky různých typů nepřátel, každý s vlastními zbraněmi a útoky. Všichni ale spolupracují a unikátní bossové s neobvyklými styly boje, zase nabídnou ideální výzvu.

F.I.S.T. Forged in Shadow Torch vyšla celosvětově digitálně pro PlayStation 5 a PlayStation 4 již 7. září. Fyzické edice mají vyjít v Asii 10. září a v Japonsku 23. září. K vydání PC verze má dojít pouze přes Steam, ale datum zatím nebylo oznámeno.

Zdroj: Bilibili

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama