Vyšla PC verze Beyond: Two Souls
Novinka Vyšla PC verze Beyond: Two Souls

Vyšla PC verze Beyond: Two Souls

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Filmový thriller s českými titulky.

Reklama

Na Epic Games Store vyšel filmový thriller Beyond: Two Souls s českými titulky, který byl do té doby exkluzivitou pro PlayStation. PC verze je podle dostupných informací upravena, optimalizována a nabízí vše, co verze pro konzole. Včetně již zmíněných českých titulků.

Abyste si Beyond: Two Souls na PC zahráli, budete potřebovat minimálně Windows 7 (64-bit), procesor i5-4430 @ 3.0 GHz, 4 GB RAM, grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 660 2GB nebo AMD Radeon HD 7870 2GB a DirectX 11. V doporučených vývojáři uvádějí i5-6600K @ 3.5GHz, 8 GB RAM a Nvidia GeForce GTX 970 4GB nebo AMD Radeon R9 390 4GB. Pokud si chcete nejprve ověřit optimalizaci atd., tak je na Epic Games Store dostupné demo. Plná verze stojí 19,90 euro.

„Vžijte se do kůže Jodie Holmesové, ženy spojené s nadpřirozenou bytostí, a ovládněte tajemné síly. Vydejte se na emocemi nabité psychologické dobrodružství a zjistěte, co se doopravdy skrývá na druhé straně. Hit z roku 2013 nyní obsahuje i možnost prožít příběh v chronologickém pořadí, extra mise původně vydané jako doplňky a také další příběhové linie.“

Brzy bude následovat Detroit: Become Human, rovněž s českými titulky. Jako první na PC vyšlo Heavy Rain, bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama