Vyšla strategie Total War: Attila
Total War: Attila Novinka Vyšla strategie Total War: Attila

Vyšla strategie Total War: Attila

Michal Burian

Michal Burian

14

Na temném pozadí hladomoru, nemocí a válek se na rozlehlých východních stepích rodí nová velmoc. S milionem jízdních bojovníků se nepřemožitelný král bojovného národa blíží k Římu a není na světě síla, která by jej dokázala zadržet.

Reklama

Hra Total War: Attila v sobě spojuje prvky tahových strategií s taktickými boji v reálném čase a zavede hráče zpět do roku 395 n. l. – na začátek doby temna, kdy se světem převalila vlna zkázy a chaosu.

„Co všechno jste ochotni učinit, abyste přežili? Zbavíte svět okovů a založíte vlastní barbarské nebo orientální království? Nebo pod svým praporem shromáždíte zbytky římské říše, postavíte se blížící se bouři a pokusíte se splnit nelehký úkol, před kterým by se zalekla většina stratégů světa?" ptají se tvůrci.

„Tak to tu máme po roce a půl znovu. Stejně jako předtím, i zde vidím řadu nedostatků, které při prvních dnech hraní zvednou hráče ze židlí. Total War: Attila jde ve stejných stopách jako jeho předobraz. Přináší sebou však pár příjemných změn v hratelnosti, které jí posouvají o pár krůčků dál. I přesto by ale mohlo být o něco lépe,“ zní verdikt naší recenze - 7/10.

Total War: Attila s českými titulky koupíte v našem obchodě GameExpres.cz za 899 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama