Vyšlo první velké rozšíření hardcore akce Immortal: Unchained
Novinka Vyšlo první velké rozšíření hardcore akce Immortal: Unchained

Vyšlo první velké rozšíření hardcore akce Immortal: Unchained

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší dvě nové mimozemské lokality.

Reklama

Pokud jste propadli hardcore akci Immortal: Unchained, tak si pro vás vývojáři ze studia Toadman Interactive připravili první větší rozšíření. Po nové postavě a různých itemech přichází na řadu úplně nová lokalita s novými náročnými nepřáteli, epickými bossy a zbrusu novou sadou zbraní. DLC je dostupné pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry a prodává se za necelých 15 euro.

„Pád Apexionu byl rychlý a brutální. Nezastavitelné hordy nemrtvých se dostaly přes obranu Storm Breaku a pokračují v neúprosné invazi. Eliminujte hrozbu a objevte Sea of Scars, zcela novou oblast hry Immortal: Unchained. Projděte tajemným Sea of Scars a objevte zříceniny Storm Breaku, abyste našli tajemství střežena náročnými novými nepřáteli a tvory. Zapojte se do monumentálních bitev proti bossům se silnými novými zbraněmi, včetně legendárního Brightreaveru, ničivé zbraně schopné eliminovat své oběti supersilným bleskem,“ stojí v popisku dodatečného obsahu Storm Breaker.

Ve Storm Breaker expanzi na vás čekají dvě nové mimozemské lokality: Sea of Scars a Storm Break. Budete cestovat mořským dnem, kde jsou noví nepřátele. Při střetu s nimi využijete čtyři nové zbraně, včetně Ashborne Needler, toxické odstřelovací pušky, která si poradí i s těmi největšími nepřáteli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama