Výstava E3 se možná v roce 2013 stěhuje
Novinka Výstava E3 se možná v roce 2013 stěhuje

Výstava E3 se možná v roce 2013 stěhuje

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Už včera jsme vás informovali o tom, že se výstava E3 bude v příštím roce pořádat opět v Los Angeles. Tím to ale možná končí.

Reklama

Electronic Entertainment Expo se v roce 2012 opět vrátí do obrovitánského centra, kde bylo pořádáno doteď, jeho budoucnost ale není jistá. Asociace ESA má teprve prodloužit smlouvu na dlouhodobé pořádání výstavy v LA, která končí právě příští rok.

Dle plátku Los Angeles Times má ale ESA obavy ze společnosti AEG Inc., která hodlá na místě současného centra stavět nový fotbalový stadión. I kdyby se staveniště konalo hned vedle, pořád se nejedná o ideální místo pro pořádání výstavy zábavního průmyslu.

V rozhovoru pro Gamespot se viceprezident společnosti ESA podělil o plány: „V současné době vedeme klidné debaty s AEG a dalšími společnostmi, aby E3 zůstalo i nadále na svém místě a pokračovalo ve vysokém standardu služeb pro své návštěvníky.“

I přesto, že bylo město LA tím hlavním pro tuto výstavu, již několikrát se v minulosti přesunula, jmenovitě např. do Atlanty či Santa Monicy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama