Vývoj Concordu měl trvat dle vývojářů osm let
i Zdroj: https://store.playstation.com/en-cz/product/UP9000-PPSA23834_00-CONCORDDDE000000
Concord Novinka Vývoj Concordu měl trvat dle vývojářů osm let

Vývoj Concordu měl trvat dle vývojářů osm let

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

14
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na svůj výtvor jsou hrdí.

Reklama

Často slyšíme, jak je vývoj her uspěchaný. Někdy ale tvůrci dostanou tolik času, že to na výsledku jejich výtvoru není úplně vidět. Aktuálně vydaný Concord měl být podle informací vypuštěných do světa jedním z tvůrců ve vývoji dlouhých osm let. Práce na něm tedy začaly někdy v době, kdy byl vydán Overwatch, jehož úspěch odstartoval vlnu hero shooter her, které se snažily o podobný úspěch.

Důvodem, proč se daný autor připojil k vývoji Concordu, byla skutečnost, že studio toužilo po nových myšlenkách, které on sám chtěl do her přinést. Výtvor týmu, ve kterém pracoval, má podle něj v sobě lidskost a hloubku, jež si prý zaslouží, aby byl otestován hráči. Studio chce hru dlouhodobě vylepšovat.

Vývoj Concordu měl trvat dle vývojářů osm let
i Zdroj: Vlastní

Pokud však autor příspěvku na Twitteru doufal, že sklidí převážně pozitivní reakce, zřejmě byl zklamán, protože se mu z různých stran dostalo mnoha negativních emocí, které poukazovaly na to, že výtvor studia neobsahuje dostatek inovací a obsahu na to, aby obhájil délku vývoje. Naši recenzi najdete zde. Concord si můžete zahrát na PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama