Vývoj neoznámené vesmírné hry od tvůrců Metra byl pozastaven
Novinka Vývoj neoznámené vesmírné hry od tvůrců Metra byl pozastaven

Vývoj neoznámené vesmírné hry od tvůrců Metra byl pozastaven

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Na nové hře ze série Metro ale ve 4A Games stále dělají.

Reklama

Už více než rok víme, že tvůrci Metra ze studia 4A Games chystají dva tituly. Další Metro a neoznámenou hru zasazenou do vesmíru, která by měla zahrnovat mimozemské prostředí. Jak se ale zdá, vývoj druhé zmíněné hry byl pozastaven.

Alespoň to vyplývá z Linkedin profilu vedoucího technického game designéra studia, na který upozornil server DSOGaming. Text na profilu potvrzuje vesmírné zasazení a zároveň prozrazuje skutečnost, že projekt je v předprodukční fázi a momentálně je pozastaven. To znamená, že byl uložen k ledu a je dokonce možné, že se k němu tvůrci už nikdy nevrátí.

Možná ale přijde na řadu po dokončení nového Metra. Profil potvrzuje i to, že tahle hra je stále ve vývoji. Designér, kterému profil patří, přitom pracoval na systémech inventáře a craftování a systémech obchodování a kořisti.

To nám bohužel mnoho neříká a my tak stále netušíme, o čem nový Metro titul vlastně bude. Podle všeho by se hra měla dost lišit od 2033 a Last Light, ale to je tak vše, co o ní vlastně víme.

Tedy pokud nepočítáme skutečnost, že se na jejím vývoji opět podílí autor knižní předlohy Dmitry Glukhovsky. A že by měla na konzolích běžet při 30 snímcích za sekundu, ne na 60 jako 2033 Redux a Last Light Redux. Nicméně tato informace je stará už více než rok, takže je možné, že do doby, než hra vyjde, se technická stránka nového Metra na konzolích zlepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama