Vývoj nového Zaklínače začíná nabírat na obrátkách
Cyberpunk 2077 Novinka Vývoj nového Zaklínače začíná nabírat na obrátkách

Vývoj nového Zaklínače začíná nabírat na obrátkách

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na hře aktuálně pracuje téměř 260 vývojářů.

Reklama

Vedoucí představitelé CD Projektu při rozhovoru s investory v rámci zveřejnění svých finančních výsledků (via VGC) prozradili několik zajímavých informací o chystaných projektech. V samostatné novince jsme vás například informovali o důvodech, které studio vedly k zamítnutí dalších potenciálních rozšíření pro Cyberpunk 2077. Zástupci studia také poodhalili aktuální rozložení lidských zdrojů mezi jednotlivými projekty.

Největší množství vývojářů (zhruba 300) se má v současnosti věnovat dokončení velkého rozšíření Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077, které vyjde již v druhé půlce září. Druhý nejpočetnější tým, jež má čítat téměř 260 vývojářů, pracuje na plnohodnotném novém díle Zaklínače s kódových označením Polaris. Šéf CD Projektu Adam Kiciński zároveň prozradil, že po vydání Phantom Liberty se velká část týmu, která je zodpovědná za toto rozsáhlé DLC, přesune právě k vývoji Zaklínače.

Tímto krokem by se měl vývojářský tým zdvojnásobit a v součtu čítat přibližně 500 vývojářů. Je tedy zřejmé, že bude pro CD Projekt po vydání Phantom Liberty hlavní prioritou právě nový Zaklínač. Níže se můžete podívat na přehlednou infografiku, která ukazuje rozložení jednotlivých týmů uvnitř CD Projektu k 31. červenci.

Vývoj nového Zaklínače začíná nabírat na obrátkách
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama