Vývojář vyzradil vývoj The Last of Us 2
The Last of Us Novinka Vývojář vyzradil vývoj The Last of Us 2

Vývojář vyzradil vývoj The Last of Us 2

Michal Burian

Michal Burian

44

Naughty Dog pracují nejen na Uncharted 4, ale rovněž na pokračování survival thrilleru The Last of Us.

Reklama

Fanoušci platformy PlayStation jistě vědí, že studio Naughty Dog je rozděleno na dva týmy. Jeden usilovně pracuje na dokončení Uncharted 4: A Thief's End, který vyjde koncem příštího roku, zatímco druhá část má čas na něco jiného. Napadnout vás může spousta her, třeba dobrodružství Jak and Daxter nebo pokračování survival thrilleru The Last of Us. Právě příběh Joela a Ellie by mohl být tím pravým. Na svém Linkedin profilu totiž neoznámený druhý díl zmiňuje Michael Knowland.

Knowland pracoval v Naughty Dog přes tři roky jako umělec odpovědný za postavy a podílel se na The Last of Us, Uncharted 4 a ... The Last of Us 2.

Knowland se v červenci tohoto roku přestěhoval do Avalanche Studios v New Yorku, poslední měsíc se ale podle životopisu věnoval prototypům modelů postav pro The Last of Us 2, což by naznačovalo, že vývoj je teprve v raném stádiu. Hlavní část tvůrců v Naughty Dog se totiž soustředí výhradně na Uncharted 4.

The Last of Us 2 nebylo zatím oficiálně oznámeno a podle všeho ještě dlouhou dobu ani nebude. Sony nechce, aby se hráči zaměřili na jinou hru, jejich oči se mají upínat na Uncharted 4, zatímco Last of Us bude vyčkávat na další šanci. Je dost pravděpodobné, že se v budoucnu pokračování The Last of Us dočkáme. Hra byla úspěšná, dobře se prodávala a sklidila nejedno ocenění.

The Last of Us bylo vydáno v červnu 2013 pro PS3 a letos v červenci následovala vylepšená PlayStation 4 verze. Hra vypráví příběh dvou postav v post-apokalyptických Spojených státech. PS4 verze si u nás vysloužila 10/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama