Vývojáři Batman: Arkham Knight mluvili o obleku Batmana, Predator Challenges a dalších věcech
Batman: Arkham Knight Novinka Vývojáři Batman: Arkham Knight mluvili o obleku Batmana, Predator Challenges a dalších věcech

Vývojáři Batman: Arkham Knight mluvili o obleku Batmana, Predator Challenges a dalších věcech

Michal Burian

Michal Burian

5

Fanoušci pokládali otázky i ohledně příběhu a výzvách ve vývoji.

Reklama

Rocksteady Studios uspořádali Reddit Ask Me Anything, kde se fanoušci mohli zeptat vývojářů na věci ohledně Batman: Arkham Knight, stejně tak předchozích dílech. Zástupci tvůrčího celku si pak vybrali několik otázek, na které odpověděli.

Uživatel Redditu s přezdívkou dart278 si všiml, že v Arkham Knight vypadá oblek Batmana více roboticky, než tomu bylo v předešlých hrách této populární série. Rocksteady mu odpověděli, že oblekem chtěli upozornit na interakci mezi Batmanem a Batmobilem.

„Uvidíte, že nový oblek odráží design vozu v mnoha ohledech a má dopad na hratelnost, stejně tak vylepšuje některé schopnosti Batmana. Zejména v tom, jak Batman spolupracuje se svým vozem.“

Dozvěděli jsme se také, že autoři se rozhodli více využít filmové úhly, které dodávají hře něco nového a úžasného. Navíc Zafer Coban a zbytek animačního týmu se postarali o nové pohyby v boji a animace.

Následně se otázky stočily k výzvám při vývoji a samotným cílům. Rocksteady napsali, že chtěli vytvořit obrovské otevřené prostředí, kde se budete moci pohybovat s Batmobilem a užívat si nové dobrodružství. Nechtěli prý žádné uzavřené lokace.

Ohledně Predator Challenges moc nového nezaznělo, bohužel. Akorát to, že proti vám půjdou různé skupiny ozbrojených vojáků. „Budete muset být zkušený predátor, abyste splnili tyto výzvy bez vyhlášení alarmu.“

Pokud jste nedohráli předešlé díly, tak raději dál nečtěte, protože poslední otázka je dost velký spoiler. FogKnight22 se zeptal, jestli bylo těžší napsat příběh pro Arkham Knight s ohledem na události, které se staly v Arkham City.

Odpovězeno mu bylo: „Myslím, že to je přesně naopak. Když jsme začali pracovat na Batman: Arkham City, tak jsme měli vizi pro závěrečnou scénu, kde Joker zemře. Museli jsme se podívat na příběh z pohledu událostí, které by vedly k tomuto bodu.“

„S Batman: Arkham Knight se díváme na události, které se stanou v Gothamu po smrti Jokera.“

Dnes večer bude vydán nový trailer. Batman: Arkham Knight je naplánován na červen 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Původně měla hra dorazit letos na podzim, ale Rocksteady si vzali více času na doladění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama