Vývojáři hororové série Little Nightmares zítra představí novou hru
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Vývojáři hororové série Little Nightmares zítra představí novou hru

Vývojáři hororové série Little Nightmares zítra představí novou hru

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Projekt švédského studia Tarsier se ukáže na prezentaci THQ Nordic.

Reklama

Švédská společnost Tarsier Studios vznikla přesně před 20 lety, za tu doba stihla pracovat na nemalém množství her, ale zdaleka nejvíc se proslavila hororovými adventurami Little Nightmares. První díl dorazil na trh v roce 2017 a po jeho úspěchu jsme se dočkali pokračování v roce 2021. Na něm se už podíleli také britští vývojáři ze Supermassive Games, autoři Until Dawn, The Quarry či série The Dark Pictures Anthology. A právě ti nakonec dostali na starost také loni oznámený třetí díl, který by měl vyjít příští rok.

Zdá se tedy, že Tarsier se s Little Nightmares, alespoň prozatím, rozloučilo, na čem ale tedy poslední tři roky pracují? Zatím stále nevíme, dozvíme se to každopádně již velmi brzy. Studio totiž dnes na Twitteru prolomilo dlouho trvající ticho a ukázalo tajemný obrázek ze hry s tím, že bude představena na zítřejší akci THQ Nordic, tím je tedy i jasné, kdo bude titul vydávat. Na nový projekt mimochodem nelákali poprvé, jiný obrázek jsme mohli vidět už loni v březnu, kdy příspěvek na Twitteru doplnili o informaci, že jde o úplně nový svět.

THQ Nordic Digital Showcase budete moct sledovat v pátek od 21:00 sředoevropského letního času, a to na YouTube či Twitchi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama