Vývojáři PUBG chystají novou mapu a vylepšují hru
Novinka Vývojáři PUBG chystají novou mapu a vylepšují hru

Vývojáři PUBG chystají novou mapu a vylepšují hru

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Podvodníci s cheaty zaměstnávají studio, které kvůli tomu muselo odložit některé věci.

Reklama

Jihokorejské studio Bluehole v posledních měsících zaměstnávají podvodníci, kteří využívají skulinek ve hře a různých externích programů pro cheatování v populární survival akci PlayerUnknown's Battlegrounds. Vývojáři proto vyvinuli vlastní systém proti cheatům a snaží se přidávat nové a nové ochrany. Pro představu, jen za leden byl zablokován jeden milion hráčů a za jeden víkend v listopadu 2017 to bylo téměř 100 tisíc hráčů.

Především kvůli velké míře cheatování se musel změnit plán tvůrců. Ti přiznávají, že některé věci dali na vedlejší kolej, ale postupně se k nim vracejí. Mluví zejména o nové mapě, ale přijít má i celá řada vylepšení, aby hratelnost byla zábavnější a realističtější. Konkrétní detaily se dozvíme v březnu. Do té doby si musíme vystačit s tím, že mapa by měla být spuštěna do července letošního roku.

Ještě předtím ale vyšla nová oprava pro PC. Ta řeší řadu problémů, včetně optimalizace, která zlobila na mapě Miramar i v letadle před seskokem. Některé zničitelné ploty a zdi v lokalitě Miramar byly nahrazeny nerozbitnými ploty a zdmi, aby se zlepšila optimalizace. V letadle před seskokem potom nevidíte vnitřek letadla, kvůli tomu docházelo k propadům frekvence snímků za sekundu.

V dohledné době dojde rovněž na problémy s pingem.

PlayerUnknown's Battlegrounds vyšlo v plné verzi pro PC, na Xboxu One jde o rozpracovanou preview verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama