Vývojáři remaku Dead Space budou dělat na Battlefieldu
Dead Space Remake Novinka Vývojáři remaku Dead Space budou dělat na Battlefieldu

Vývojáři remaku Dead Space budou dělat na Battlefieldu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Paralelně v Motive pokračuje vývoj Iron Mana.

Reklama

Vývojáři z Motive Studios oznámili, že se část z nich nově připojí k vývoji série Battlefield. Studiím DICE, Criterion a Ripple Effect bude pomáhat tým v čele s producentem Philippem Ducharmem a kreativním ředitelem Romanem Campos-Oriolou zodpovědný za úspěšný remake Dead Space.

„Dokázali, že jejich zkušenosti s vyprávěním příběhů, strhujícími bitvami a vývojem na enginu Frostbite jsou jedinečným předpokladem k tomu, aby pomohli rozvinout vizi hry Battlefield pod vedením Vince Zampelly,“ píše generální manažer Motive Patrick Klaus.

Motive bude paralelně pokračovat ve vývoji hry s licencí Iron Man. Vývoj pod vedením Oliviera Proulxe a Iana Fraziera pokračuje podle Klause velmi dobře. Aktuální vytížení Motive znamená, že se pravděpodobně v nejbližší době nezaměří na sérii Dead Space, jak mnozí fanoušci po vydání remaku doufali.

Posila pro Battlefield přichází nedlouho poté, co Electronic Arts zavřely studio Ridgeline Games. To mělo na starosti singleplayer pro budoucí hry z populární série. Vývoj další hry nebo her se zřejmě rozjíždí naplno, aktuální sedmá sezóna Battlefieldu 2042 bude poslední.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama