Final Fantasy XIV: Endwalker Novinka Vyzkoušejte oficiální benchmark pro Final Fantasy XIV: Endwalker

Vyzkoušejte oficiální benchmark pro Final Fantasy XIV: Endwalker

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Je vaše PC připraveno na novou expanzi?

Reklama

MMORPG Final Fantasy XIV nabralo v posledních týdnech mnoho nových hráčů, kteří se sem buď nespokojeni přesouvají z World of Warcraft, případně chtějí titul vyzkoušet, jelikož ho viděli u svého oblíbeného streamera.

Každopádně většina fanoušků této hry se už nemůže dočkat letošního listopadu, kdy dorazí expanze Endwalker, která nabídne dvě nová povolání, zvýšení maximálního levelu na 90, několik dalších lokací, dungeony, raid a hlavně bude velkým vyvrcholením aktuálního příběhu.

Vydání je sice ještě relativně daleko, ale autoři aktuálně vydali nový benchmark, jenž si můžete stáhnout zde. Ten vyzkouší, jak bude nejnovější verze hry běhat na vaší sestavě, kdy v něm naleznete i možnosti pro vyzkoušení fungování hry ve 4K a také si můžete vytvořit mužskou verzi rasy Viera.

Vyzkoušejte oficiální benchmark pro Final Fantasy XIV: Endwalker

Zájemci se také mohou zúčastnit soutěže, v níž budou mít za úkol na svém Twitteru sdílet obrázek z výsledku benchmarku či jejich vytvořené postavy zmíněné mužské verze rasy Viera, za což mohou být odměněni některou z in-game věcí. Kompletní podmínky soutěže naleznete tady.

Na této stránce se pak můžete podívat na očekávané HW požadavky, které zůstávají stále stejné, jako u datadisku Shadowbringers, jen se o 20 GB navýší potřebné místo na pevném disku.

Final Fantasy XIV: Endwalker vyjde 23. listopadu a předobjednávku můžete vytvořit na Steamu či PS Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama