Vyzkoušejte si demo remaku bizarního psychologického hororu Pathologic
Novinka Vyzkoušejte si demo remaku bizarního psychologického hororu Pathologic

Vyzkoušejte si demo remaku bizarního psychologického hororu Pathologic

Michal Burian

Michal Burian

2

Připravte se na příchod remaku, který vyjde již koncem letošního roku na PC a konzole.

Reklama

Ruské studio Ice-Pick Lodge již nějaký čas pracuje na remaku bizarního psychologického hororu Pathologic, který původně spatřil světlo světa v roce 2005. Jeho předělávka dorazí koncem letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ještě předtím si ale ze Steamu můžete stáhnout samostatné demo pojmenované Pathologic: The Marble Nest.

Podle slov vývojářů nabízí Pathologic: The Marble Nest několikahodinovou ukázku z psychologické hororové adventury, která kombinuje několik žánru, včetně hororu, adventury, survivalu a RPG. Jen s tím rozdílem, že tady se jedná o soběstačný krátký příběh, který vám nastíní, o čem bude remake plné verze.

Pokud si demo stáhnete, připravte se, že jde o ukázku využívající alfu plné verze. To znamená, že můžete narazit na všelijaké chyby a radost nebudete mít ani z dlouhého načítání. Oproti tomu by vás mohla rozesmát legrační chůze postav. Tohle všechno bude později opraveno.

Remake Pathologicu se pochlubí lepší grafikou, kompatibilitou a optimalizací.

Připomeňme si, o čem Pathologic je. Hráči se vydají na temné dobrodružství ve vzdáleném městě, kde propukne tajemná a smrtící nemoc. Onemocnění je vysoce infekční. Má vliv na nervové a krevní systémy, postupně deformuje celé tělo i mysl. Stát se rozhodne s epidemií bojovat, do města poslal tři speciální agenty/doktory, kteří mají nemoc zastavit. Vy se vžijete do kůže jednoho z nich a budete se seznamovat s okolím a hledat cestu, jak epidemii zastavit. Jen nesmíte zapomenout, že na to máte pouhých 12 dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama