Vyzkoušejte si tento týden český survival Vigor
Vigor Novinka Vyzkoušejte si tento týden český survival Vigor

Vyzkoušejte si tento týden český survival Vigor

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Xbox Xbox One

Od Bohemia Interactive pro Xbox One.

Reklama

Bohemia Interactive pořádá Free Weekend pro svou hru Vigor. Vlastníci konzole Xbox One si budou moci od 8. do 11. srpna zdarma vyzkoušet, jak vypadá život v poválečném Norsku.

Vigor je Xbox One exkluzivní shoot 'n' loot hra odehrávající se v poválečném Norsku, ve kterém si hráči staví svůj Shelter (úkryt). Vigor se nachází ve stadiu Game Preview a do dnešního dne se v něm objevilo přes 550 000 hráčů.

Po Free Weekendu se Outlandeři mohou těšit na další důležitý krok. Tím je vydání hry, které proběhne ve zbytku léta. Po něm bude hra dostupná zcela zdarma.

„Během Free Weekendu bychom rádi ve hře přivítali nové hráče, kteří nám pomohou otestovat nedávno přidané funkce, stabilitu serverů a vylepšení, které do hry Vigor dorazily s Updatem 0.9: Aid. Oceníme také jakoukoliv zpětnou vazbu od našich Outlanderů, kteří nám již teď pomáhají zlepšovat herní zážitek,“ dodává Bohemia Interactive v tiskové zprávě.

Nedávno Vigor obdřel update 0.9. Tato aktualizace obsahovala několik vylepšení, jako je nové zpracování střelby a zdokonalené animace pohybu. Mimo to se hráči mohou těšit z nových funkcí a módů. Jedná se o: Food & Charity box, obchod s oblečením a doplňky pro Outlandery, nové vzhledy zbraní, spectator mód, achievements, daily challenges, a nové ženské charaktery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama