Vyznejte se v třídách postav hry Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
Novinka Vyznejte se v třídách postav hry Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Vyznejte se v třídách postav hry Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

A poznejte příběh hry v traileru s českými titulky.

Reklama

Pokud jste někdy měli pocit, že se v nějaké hře objevilo trochu víc tříd postav, než byste chtěli, budete u Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia možná trochu šílet. Právě novým trailerem se nám Nintendo snaží předvést většinu z tříd postav, na které ve hře narazíte.

Jednotlivé třídy se ale dělí do dalších podskupin. Třídy prvního řádu jsou Fighter, Villager, Cavalier, Mercenary, Soldier, Mage, Priest, Cleric, Pegasus Knight a Archer. Za nimi následují třídy druhého řádu a najdete zde tyto: Paladin, Myrmidon, Knight, Saint, Falcon Knight, Sniper a Sage. Do třetího řádu tříd se dostali Gold Knight, Dread Fighter, Baron a Bow Knight. Pokud jste si mysleli, že je to vše, tak vás zklamu, nepřátelé totiž mají své vlastní třídy, mezi kterými najdete těchto pár: Thief, Sorcerer, Witch, Exorcist, Revenant, Bonewalker, Mogall, Gargoyle, HiKnight a Draco Zombie.

Než se ale koukneme na jednotlivé třídy hrdinů, pustíme si nový, půlminutový příběhový trailer s českými titulky, které přidala společnost Conquest. Sledovat ji můžete na Facebooku. A nezapomeňte, Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia vychází v Evropě pro konzoli 3DS 19. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama