Vzniká bojovka podle filmu Pacific Rim
Novinka Vzniká bojovka podle filmu Pacific Rim

Vzniká bojovka podle filmu Pacific Rim

Michal Burian

Michal Burian

12

Půjde o multiplatformní bojovku s on-line módy od autorů UFC série.

Reklama

Australská klasifikační rada předčasně prozradila, že studio Yuke, které můžete znát díky sérii UFC, připravuje novou bojovku. Nepůjde ale o ledajakou hru, tahle totiž bude vycházet z nadcházejícího filmu Pacific Rim. Ten režiséruje Guillermo del Toro a v kinech by se měl objevit někdy v létě tohoto roku.

Japonské studio Yuke (taktéž tvůrci WWE) připravuje hru v digitální podobě minimálně pro PlayStation 3 a Xbox 360. Objevit by se mohla společně s filmem a nabídne on-line režimy a samozřejmě určitou míru násilí.

První obrázky z Pacific Rim

Popis filmu: Z moře se vynoří obrovské příšery Kaiju a pustí se do války s lidstvem, která si vyžádá milióny životů a lidstvo na roky zatíží. Pro boj s Kaiju byla vyvinuta speciální zbraň: masivní roboti zvaní Jaegers, kteří jsou simultánně ovládáni dvěma piloty, jejichž mozky jsou propojeny neurálním mostem. Jenže i tihle roboti se tváří v tvář nezničitelným Kaiju zdají být téměř bezmocní. Na pokraji porážky nakonec síly bránící lidstvo nemají jinou možnost než obrátit svoji naději směrem ke dvěma nečekaným hrdinům: bývalému pilotovi (Charlie Hunnam) a nezkušenému nováčkovi (Rinko Kikuchi), kteří se dají dohromady, aby společně řídli slavného, nicméně zároveň zjevně zastaralého Jaegera. Společně budou čelit hrozící apokalypse. [Csfd]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama