Wargaming oznamují reboot vesmírné strategie Master of Orion
Master of Orion Novinka Wargaming oznamují reboot vesmírné strategie Master of Orion

Wargaming oznamují reboot vesmírné strategie Master of Orion

Michal Burian

Michal Burian

5

Úspěšnou sci-fi strategickou hru má zpět přivést k životu neznámé argentinské studio NGD.

Reklama

Společnost Wargaming dnes oznámila, že se po World of Tanks, World of Warplanes a World of Warships bude snažit hráče zaujmout vesmírnou strategií. Konkrétně jde o restart sci-fi strategie Master of Orion.

Reboot Master of Orion vzniká v argentinském studiu NGD, kde pracují klíčoví členové původního Master of Orion týmu. Hra má být obohacena o nové mechaniky a výtvarné zpracování, kořeny však mají zůstat stejné.

„Vybudujte vše od základu, prozkoumejte rozsáhlý a nebezpečný vesmír, obydlený mnoha rozdílnými rasami, z nichž každý má své unikátní vlastnosti a slabiny a udělejte z nich své přátele nebo jejich pád,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Ikonický herní styl typu 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) je výzvou pro nováčky i zkušené herní veterány, neboť při své cestě ke slávě musí vždy správně využít užití hrubé síly, diplomacie, spotřeby zdrojů a mnoha dalších faktorů.“

Oficiální stránky jinak slibují 100 unikátních technologií a více než 20 typů budov k posílení vaší říše. Dále přes 20 solárních systémů s více než 100 unikátními hvězdami k ovládnutí. Budete muset postavit svou armádu, kolonizovat planety, vést galaktickou válku a samozřejmě si najít i nějaké spřátelené národy.

Ve hře bude 13 hratelných ras. Každý druh má několik unikátních rádců, výhod, technologií a specializovaných konstrukcí lodí. Vybrat si budete moci strašlivé alkarijské bojovníky, důvtipné gnolamské obchodníky, vnímavé meklary, nebo rasu domovu nejbližší: lidi.

Zatím neznáme datum vydání.

NGD Studios dříve pracovalo na free-to-play MMO titulu Champions of Regnum, arkádové kooperativní střílečce Bunch of Heroes a akční adventuře Adventure Time. Dokáže neznámé studio přivést zpět legendu, u které se inspirovaly i hry Galactic Civilization?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama