Wargaming zve do veřejné bety World of Warships
World of Warships Novinka Wargaming zve do veřejné bety World of Warships

Wargaming zve do veřejné bety World of Warships

Michal Burian

Michal Burian

5

Námořní bitvy od tvůrců World of Tanks a World of Warplanes si může vyzkoušet každý.

Reklama

Po World of Tanks a World of Warplanes připravuje společnost Wargaming další multiplayerové bitvy. Ty se tentokrát nebudou odehrávat na souši ani ve vzduchu, ale na moři. World of Warships je ve fázi, kdy si vývojáři mohou dovolit otevřít přístavy pro všechny hráče a pozvat je do nové války.

Pokud si chcete World of Warships vyzkoušet, tak máte příležitost. Hra vstoupila do veřejné bety. Ta nabízí 10 map, čtyři třídy lodí a akcí nabité námořní bitvy. Ve čtyřech třídách naleznete více než 80 válečných lodí Ameriky a Japonska. Na 10 mapách potom budete bojovat v zápasech 12v12. Aby váš tým uspěl, musíte spojit síly s ostatními hráči a společně s mocnými bitevními loděmi, rychlými torpédoborci, taktickými letadlovými loděmi a univerzálními křižníky vést válku proti nepříteli. Na výběr máte PvP i PvE módy.

K vašim flotilám se mohou připojit i vybrané lodě britských a sovětských jednotek. Novinkou poté jsou signální vlajky. Ty slouží jako achievementy, kosmetické věci, ale také jako bonusy pro zkušené hráče, kterým dopřejí výhody na bojišti, třeba v podobě lepšího výkonu lodě.

Připomeňme, že uzavřeného testování se zúčastnilo přes 410 tisíc potencionálních kapitánů.

World of Warships si můžete zahrát na worldofwarships.eu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama