Warhammer: End Times - Vermintide se dočkal nového obsahu
Novinka Warhammer: End Times - Vermintide se dočkal nového obsahu

Warhammer: End Times - Vermintide se dočkal nového obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Jeho doménou je nová, náročná úroveň. K dispozici je také pětice placených skinů postav.

Reklama

O kooperativní hře Warhammer: End Times - Vermintide, která by se dala jednoduše popsat jako Left 4 Dead v kulisách Warhammeru, jsme už nějakou dobu neslyšeli. To se ale nyní mění díky aktualizaci 1.9, která přináší bezplatný obsah pod názvem Arrogance Lost, jenž má za cíl nabídnout hráčům ještě větší výzvu.

Aktualizace provádí například změny ve vyváženosti hry, které se dotýkají zejména zbraní a Traits a Trinkets. Hlavním lákadlem jsou ale velmi těžké achievementy, vztahující se k úrovním, které hráči znají a mají v oblibě, a také zcela nová úroveň Trial of the Foolhardy. K ní se ale nedostanete jen tak, jak uvádí britský Eurogamer.

Pro její zpřístupnění je třeba dokončit Wizard's Tower na těžkou nebo vyšší obtížnost a vyřešit sérii kroků a hádanek, které jsou popsané v návodu na Steamu. Poté je třeba úroveň dokončit, aby zůstala zpřístupněná. Pokud však máte po ruce spoluhráče, který má již Trial of the Foolhardy za sebou, může vás k jeho hraní pozvat.

Spolu s aktualizací a bezplatným obsahem došlo na vydání pěti skinů pro postavy hráčů. Tentokrát už ale nejde o bezplatnou záležitost, každý skin vás vyjde na 1,99 euro.

Arrogance Lost je zatím k dispozici jen pro PC verzi Warhammer: End Times - Vermintide. Na konzolích se nový obsah pravděpodobně objeví později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama