Warhorse nabírá vývojáře pro svůj nový projekt
KC: Deliverance Novinka Warhorse nabírá vývojáře pro svůj nový projekt

Warhorse nabírá vývojáře pro svůj nový projekt

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se letos oznámení nového Kingdom Come?

Reklama

Vývojáři z pražského studia Warhorse, kteří na začátku roku 2018 vydali RPG Kingdom Come: Deliverance, pokračují v nabírání nových členů pro svůj nadcházející projekt. Nově došlo k otevření dalších dvou poměrně zásadních pozic.

Studio v první řadě hledá Cinematic designéra, který má zkušenosti s režií a střihem. Dále studio shání producenta, jehož úkolem bude organizace a zajišťování spolupráce mezi jednotlivými odděleními.

Ve Warhorse ale rovněž hledají programátory, animátory nebo výtvarníky. U jednotlivých pozic je často zmiňován požadavek na zkušenost s CryEnginem, takže se dá předpokládat, že bude připravovaný titul po vzoru Kingdom Come: Deliverance pohánět právě tato technologie.

Ačkoli by práce na novém titulu měly být už nějakou dobu v plném proudu, tak stále oficiálně nevíme, kdy by mohlo k představení nové hry od Warhorse dojít. Vzhledem k předchozím náznakům se očekává pokračování Kingdom Come.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama