Warhorse vydali alpha verzi Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Warhorse vydali alpha verzi Kingdom Come: Deliverance

Warhorse vydali alpha verzi Kingdom Come: Deliverance

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

72

Konečně je to tady. Dan Vávra a jeho studio Warhorse nám konečně přineslo na ochutnání malý kousek jejich RPG, které je známo svou výraznou absencí draků.

Reklama

Alpha verze si prozatím vede nadmíru dobře. Hráči jsou naprosto nadšeni tím, co jim bylo prozatím nabídnuto. Nejvýraznějším překvapením je optimalizace, která na rozdíl od jiných titulů jede na plné obrátky. Fanoušci si v tomto směru nemohou na nic stěžovat, spíše naopak jásají a pějí tvůrcům ódy.

A co nás vlastně ve hře zatím čeká? Jedna vesnice, ve které je možné pozorovat život NPC a několik menších úkolů. Na soubojový systém a jízdu na koni si budeme muset ještě chvíli počkat. Warhorse Studios totiž plánuje, že by nové prvky přidával každé dva měsíce, což je pro nás celkem příjemná zpráva.

Přístup do aplha verze mají hráči, kteří neváhali a podpořili vývoj hry. Na Kickstarteru to bylo 25 liber (875 Kč), zatímco na oficiálních stránkách titulu je to 45 dolarů (980 Kč). Pokud jste přispěli minimální částku výše, tak se přihlaste na stránkách hry a vyzvedněte si kód, který aktivujete na Steamu.

Více se alpha verzi Kingdom Come: Deliverance budeme věnovat v připravovaném článku obsahující dojmy z hraní.

Obrázky od hráčů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama